Pelletskorgen - Hettar upp tillvaron

Pelletskorg med pellets

En Pelletskorg är inte bara snygg och stilren, utan den är också en värdefull, lättanvänd och praktisk liten pinal att ha i hemmet. Den värmer upp vardagsrummet under kalla vinterkvällar, ger en allmänt mysig känsla och förlänger kvällen på altanen med vännerna – Utan massa krångel.

Fyll på korgen med pellets, häll på lite tändvätska, tänd på tre-fyra ställen på toppen och sedan är det bara att njuta! Ingen risk att elden inte tar sig, inget mera strul med stora och klumpiga vedpinnar och när korgen brunnit ur och svalnat så är det enkelt att slänga askan.

Användning

Det finns många olika ställen man kan ställa en Pelletskorg på, det vanligaste är att man ställer den i den öppna spisen, i braskaminen eller på verandan. Det viktigaste man ska tänka på är att den ska stå bra ventilerat så att röken förs bort. En fylld korg brinner i cirka fyra timmar.

 

 

Specifikationsbild på Pelletskorg

Specifikation

Pelletskorgen

Material: Stålplåt
Färg: Svart
Volym: 5 liter
Pellets: Minimum 8mm
Mått: 18 cm x 19 cm x 15 cm

Pelletskartongen

Pelletskorgen levereras nedmonterad i en kartong. I kartongen finns alla delar, skruvar och verktyg du behöver för att snabbt och enkelt montera Pelletskorgen. Det följer givetvis också med en bruksanvisning som enkelt visar och förklarar hur du gör.

Beställ

Vid frågor eller för beställning ring SMP på 0708 - 88 54 62 eller maila på info@smpab.nu
Viktigt

Det är viktigt att använda rätt storlek på pelletsen. Vi rekommenderar 8-10mm pellets. Fyll aldrig på Pellets innan glöden har slocknat helt, det kan uppstå gasluckor. Lämna aldrig en Pelletskorg utan uppsikt eller tillgängligt nära lekande eller ensam med barn.